Tutorials COWOCAT a l’espai coworking de l’Universitat de Barcelona

El passat 20/5/2015 vam fer el primer tutorial al coworking de la la facultat d’Economia i empresa, segons el darrer acord establert amb el BIE i Cowocat.

Amb participació de coworkers i gestors de CoEspia Girona, 7dos Coworking, Alpha Espai Coworking i Pimec es van orientar a tres projectes des de els diferents expertis dels tutors. Va resultar una experiència molt interessant i positiva, i els estudiants emprenedors, d’una manera distesa i d’aprenentatge, van sortir amb directrius per enfortir els seus projectes i seguir creient i treballant dur per aconseguir es facin realitat.

El feedback d’aquesta jornada ens va servir per planificar el proper curs i les diferents activitats que poden complementar aquests tutorials amb altres accions formatives, a la vegada que també, els estudiants interactuïn amb sessions als espais de la xarxa Cowocat i viure l’ambient i format d’un espai privat.

Des de Cowocat agraïm als estudiants per la seva disponibilitat a mostrar el seu projecte i a obrir-ho a la nostra experiència, així com a Raquel Villero i Josep, que lideren el dia a dia de l’espai.

També la participació de Paula Lasheras i Celeste Senés de CoEspai Girona, Pau Gil de 7dos Coworking, José Serralvo i Toni Cátedra d’Alpha Espai Coworking i Daniel Furlan de Cowocat i Pimec.

L’univers COWOCAT UNI, ha començat