COWOCAT dinamitzant a la 1 Jornada de Talent i Ocupació a LLeida

Cowocat va ser un dels dinamitzadors de la I JORNADA DE TALENT I OCUPACIÓ organitzada per GLOBAL LLEIDA. Una jornada adreçada a personal tècnic de promoció  econòmica i desenvolupament local d’entitats públiques, Empreses, xarxes d’empreses i organitzacions empresarials, Personal tècnic d’organismes de la Generalitat de Catalunya, Centres de formació i innovació i universitats, Centres tecnològics i d’investigació, Organitzacions del tercer  sector i Altres organismes públics (consorcis, mancomunitats etc.).

La Jornada descrivia un contingut on planteja la concertació territorial com punt central per al desenvolupament local. Un nou format de treball i de connexió es requereix per a que diferents entitats públiques i privades treballin per a millorar i fomentar la industria, la creació d’ocupació, la cohesió social i la sostenibilitat, i tot enfocat a les terres de Lleida.

Aquesta jornada, organitzada per Global Lleida, va apostar per donar  a conèixer la concertació territorial i la cooperació pública-privada a nivell teòric  i pràctic, així com  exposar el repte  que  suposa pels agents socioeconòmics l’aplicació pràctica d’aquesta nova forma de treball.

La jornada la va obrir la participació del Sr. Joan  Aregio  i   Navarro,    Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, explicant el Concepte i implicació amb la Llei del sistema  d’ocupació  de Catalunya. Tot seguit, es van presentar, a càrrec de Juanjo Pérez director de DEL Consultors, de interessants iniciatives de concertació territorial a Lleida.

Després Cowocat,  van dinamitzar als assistents per a provocar interacció, des de els canvis de futur que s’estan donant al sector laboral, i per tant a l’ocupació. Primer vam fer una presentació on es van donar, segons la visió de Cowocat, les tendències del treball del futur,  i tot seguit, vam provocar que tots els assistents es coneguessin, sabessin de quina entitat pública o privada provenien i sobretot que debatessin sobre aquest canvis, com els afecten i que poden fer, des de la seva posició i fen servir un concepte col·laboratiu i de #coworking.

Agraïr a els companys de l’Associació que van representar a Cowocat i treballat per a fer la dinamització de la jornada: Montse Massó (Gala Coworking), Ruth Palacios (Coworkidea), Alberto Domingo (Diagonal237 Coworking) i Jordi Silvente (Alpha Espai Coworking)