COWOCAT AL BIZBARCELONA 2015

Volem fer un breu  resum del que va ser la nostra participació al #BizBarcelona, fira de referència de l’emprenedoria a l’Estat i que es va celebrar els passats 1 i 2 de juliol.

Vam donar una passa endavant per a fer de la nostra presència a la fira una  evolució en la visibilitat i en la transmissió del concepte coworking, així con del seu paper, en el futur, en àmbits econòmics, laborals i territorials.

Després de dos mesos intensos en què vam organitzar el 1r coworking Day de Catalunya, amb els companys de Coworking Tona i també una jornada transfronterera a Valls, organitzat amb l’espai La Magrana, la Xecc i COWOPY, un projecte pilotat a França amb impacte a les zones del Pirineu, teníem el repte de participar al Biz amb un espai propi i amb més suport; això ens va donar l’oportunitat d’aportar contingut al programa de Bizbarcelona i crear uns continguts propis al nostre stand.

Vam poder comptar amb la presència, entre d’altres, d’Andrea García, Head Office Talent Garden Barcelona i primera figura a liderar la creació i inici de Cowocat i de Manuel Zea,  Coworking Spain, un dels principals promotors del moviment arreu de l’Estat espanyol, i també, amb representants de projectes transfronterers com Cowopy i Welance.

Altres actors ens van donar contingut i visió des de punts de vista diferents i, sobretot, amb punts de vista de futur  en els que el concepte coworking vindrà amb un expertesa en àmbits de la col·laboració, el compartir coneixement i la conducció de la incertesa.

Talent, innovació i capacitat de risc complementen un moviment que aportarà valor a noves formes de treballar i de fer les coses en l’àmbit professional i personal.

Gràcies a tots aquells espais i coworkers que heu participat i col·laborat activament i a tots aquells que heu acceptat participar en el contingut d’altres activitats .