COWOCAT AL BIZ_TRANSFORMA’T AMB EL #COWORKING

      

Programa al BIZ BARCELONA 2017

Transforma’t Game
Activitat networking/workshop
Dimecres 31 de maig de 14 a 16 h – Sala networking exterior

De la mà del Xavier Borràs d’ALTAVISIBILITAT cercarem tots aquests punts on el concepte #COWORKING t’ajuda a afrontar transformacions professionals i personals per tenir més a prop l’èxit i la generació d’oportunitats. Vine, juga, actua i guanya quatre setmanes d’estada gratuïta a espais de #coworking de tot Catalunya. Registra’t aquí.

Espais de Coworking com a plataformes de transformació i col.laboració
TAULA RODONA
Dijous 1 de juny de 16 a 17 h – Pavelló 2 – Sala Bizbarcelona

El #coworking és pioner a crear plataformes on es creuen persones, talent, coneixement i projecte. Mostrarem com es mou aquesta comunitat, què s’hi pot trobar, com evoluciona i com aprofitar-ho en aquest entorn professional i social en una societat basada en el coneixement.
Moderat per Gustavo Franco de Bcnewt Coworking i membre Cowocat.
Participants:
Ricard Benítez, tècnic del programa CatLabs d’Innovació Social Digital a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

Celeste Senés, sòcia fundadora de CoEspai Girona i fundadora de Seed Managing, inclosos dins la xarxa European Creative Hubs Network i membres de la xarxa Cowocat.

Jaume Massons, coordinador de programes d’Innovació i Empreneduria d’ICEB, i també emprenedor. Consultor i mentor en màrqueting i magement per startups.

Jordi Silvente, president de Cowocat, soci fundador d’Alpha Espai Coworking, emprenedor i mentor a Mentoring&Coworking, Barcelona Mentoring Program i Programa Start-DMC.

Assessorament per a creació i creixement empresarial
Zona assessorament Barcelona Activa
Dimecres 31 de maig i Dijous 1 de juny de 10 a 14 h i de 16 a 18 h

Especialistes de la comunitat de COWOCAT oferiran assessorament en com crear, millorar i créixer empresarialment des de l’experiència en ecosistemes col.laboratius i transversals, amb una visió diferent de l’assessorament a empreses i emprenedors.
Diferents gestors de diferents espais de #coworking us ofereixen conèixer detalls i consells per als vostres projectes. En els pròxims dies informarem dels diferents assessors i espais perquè puguis orientar el teu assessorament.

DINAMITZACIÓ STAND COWOCAT

Durant els dos dies tindrem:

–       VideoWall 3×4

–       Xerrada col.loqui amb Singular Entrepreneurs Barcelona. Liderada per Cristian Lago, parlarem sobre:

“TRANSFORMACIÓ BiMODAL: Com liderar el teu Moviment Transformador  o com la innovació va trobar la inclusió”

31/5 a les 12:00 i   1/6 a les 12:00

–       Connexió per Skype amb espais de Tarragona, Lleida i Girona. Dinamitzat per Jaume Bages, de l’equip del projecte Cowocat Rural

–       Càpsula dinàmica sobre “quins avantatges té treballar en un #coworking respecte a fer-ho a casa” per Ultreia Projects.

–       Networking a partir de les 17:30 h

Col.laborador:

blank