Aspectes Legals per Gestors de Coworkings

Novetat! Cowocat us proposa una formació per gestors d’espais coworking, amb la col·laboració de LECO, una assessoria legal especialitzada en espais coworking. Des de l’Associació apostem per una formació de qualitat que ajudi els nostres espais a gestionar millor el seu projecte. Per això, el proper 21 de novembre, de 17h a 20h, apunta’t al curs Aspectes Legals per Gestors de Coworkings, en el qual els associats de Cowocat tindreu un 10% de descompte en el preu del curs.
 
“¿Lloguer d’espais o prestació de serveis? No, CONTRACTE COWORKING.
 Quin tipus de contracte he de tenir? Quins acords o manifestacions ha de contenir sí o sí?
Quins altres documents m’ajudaran a mantenir una bona relació amb els meus coworkers? ELS ESTATUTS I EL PROTOCOL D’ACTUACIÓ.
I la relació entre coworkers? ASPECTES LEGALS PER A PROJECTES COL·LABORATIUS.
 
En aquest curs coneixerem els principals DOCUMENTS LEGALS que ha de crear un espai coworking per assegurar la seva tranquil·litat i la de la seva comunitat. Començant per ordre cronològic, des que escollim el local fins que arriben els coworkers i tractant també ASPECTES ADMINISTRATIUS I FISCALS de la mà dels seus col·laboradors (G&S Assessors i Escalímetre Arquitectes).

Parlarem també de la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES i de la LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC, entre altres aspectes que no són estrictament propis d’un espai coworking, però que necessitem conèixer per complir amb les nostres obligacions legals com a empreses.

A LECO sempre creiem que la part legal no pot desvincular-se del gestor de l’espai, perquè creixem i evolucionem amb el seu dia a dia i amb el dels seus coworkers. Per això, el curs serà impartit per una advocada i una gestora de coworking. Entre ambdues, aportaran conceptes teòrics i casos pràctics per conèixer tots els aspectes legals, administratius i fiscals relatius i vinculats a la gestió d’un espai”

DATA 21 de novembre. De 17h a 20h. Alpha Espai (Barcelona)

PREU 80€ (10% de descompte per a membres associats a COWOCAT)

ORGANITZA Cowocat LECO

Més informació i inscripcions a http://www.legalcoworking.com/cursos/barcelona