Riba-roja d’Ebre acollirà la primera trobada de coworkers rurals i urbans

  • 5 coworkers rurals i 5 urbans duran a terme dinàmiques per tal de teixir xarxes de col·laboració
  • Aquesta acció s’enmarca en el programa COWOCAT_RURAL que treballa potenciar els espais de coworking en l’entorn rural

 

Dia: 20 de juliol 2016

Hora: De 10 h a 17 h

Lloc: Riba-roja d’Ebre (Zona Líquida i Welscamp)

Programa en pdf

La jornada s’iniciarà amb una dinàmica de presentació i coneixement entre els participants, posteriorment s’organitzarà una sessió de treball per fomentar la creació de projectes. Després els coworkers dinaran i duran a terme una sessió de treball per definir projectes comuns a bord d’un vaixell. La jornada es clourà amb l’exposició de les conclusions. Les activitats es duran a terme al coworking Zona Líquida de Riba-roja, així com al Welscamp on els participants podran gaudir del magnífic entorn del riu Ebre.

La jornada estarà dinamitzada per l’Albert Pujol del Consell Comarcal Ribera d’Ebre i membre de Cowocat Rural i Jordi Silvente d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat.

COWOCAT_RURAL

Aquest projecte es desenvolupa  en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i estan cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural  (FEADER).

peu_web_cowocat