03.jpg
03.jpg
01.JPG
02.jpeg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.JPG
08.JPG
09.jpg
10.jpg
Plaça de la Vila, 1 Riba-roja d'Ebre
35 Carrer S Bertomeu Riba-roja d'Ebre Catalunya 43790 ES

El coworking ha deixat de ser un concepte exclusiu de les ciutats. De emprenedors n’hi ha a tot arreu, i encara que sembli que la ciutat ofereixi moltes més oportunitats, els entorns rurals compten amb els seus punts forts.

Podem pensar en un espai de coworking a un poble de 1.200 habitants? Doncs existeix, i es diu Zona Líquida. Esta situat a Riba-roja d’Ebre, un municipi de la Ribera d’Ebre, entre les àrees de Tarragona-Reus, Lleida i Tortosa. Per què crear un espai de coworking en un poble com Riba-roja? La raó principal és oferir als emprenedors i treballadors autònoms del poble la possibilitat de viure i treballar a la seva terra. Això, a banda de ser una eina per frenar una part dels moviments migratoris a les ciutats, suposa també un valor afegit pel municipi de cara a la possible captació de nous residents.

El concepte “rural” aporta ara mateix impacte i actualitat. Els darrers anys, l’afany per viure i treballar a la ciutat ha anat baixant de manera progressiva, i poc a poc es valora més la vida lluny de l’estrès de la metròpoli. El ritme rural no té res a veure amb l’urbà i, per aquest motiu, es va convertint en la forma de viure de molts emprenedors que han decidit canviar asfalt, pisos i cotxes per terra, cases i bicicletes.

Practicar esports aquàtics, fer excursions per la muntanya, escapar-se a fotografiar el paisatge, passejar pel camp … Pots fer totes aquestes activitats cada dia? Si vius a la ciutat ho tens una mica difícil, però qui resideix a un entorn rural com Riba-roja d’Ebre té la possibilitat de fer-ho quan vol. Aquesta realitat és compatible amb treballar en un espai com és Zona Líquida i amb aprofitar els serveis diversos i de qualitat que ofereix un municipi com Riba-roja.

Showing 1 - 10 of 24 results