2on. COWORKING DAY COWOCAT – 30/09/2016 Móra d’Ebre

Us presentem el PROGRAMA pel 2n Coworking Day de Coworking de Catalunya.

A banda de parlar del concepte coworking i de quines incidències té com a eina de dinamització econòmica i com pot tenir una funció com d’eina de dinamització territorial, també plantejarem el concepte, millor dit, els conceptes que el #coworking ens porta per als propers anys.

El concepte cada vegada és més madur i cada vegada més fa de catalitzador de canvi en la manera de fer les coses, per això la transversalitat amb què actua el fa que el compartir coneixement entre les diferents comunitats ens doni empenta en el lideratge per establir canvis que, amb el concepte de col·laboració, aporten innovació al món de l’emprenedoria, a les formes de treball i de les empreses, a les formes de viure i a la manera de compartir espais i recursos.

Aquest any, dintre del marc del projecte Cowocat Rural, ens rep Móra d’Ebre, territori on han fet una aposta perquè el #coworking sigui un element innovador per als canvis futurs que tenen, tindran i que faran que tots plegats puguem fer propostes per créixer des de la nostra ubicació però sense limitacions d’espai, territori i coneixement.

Parlarem de futur, ara, des de la perspectiva actual i treballant per al futur de canvi al qual estem instal·lats.

La jornada està pensada per fer un recorregut a la localitat i l’entorn de la Ribera d’Ebre, ens agradaria que fos un dia en què l’espai sigui la inspiració, la tranquil·litat i, a la vegada, la motivació.

L’assistència a la jornada és gratuïta. Si voleu dinar amb nosaltres ho podeu fer per 5 €. Us convidem a registrar-vos aquí per confirmar la vostra assistència i poder dimensionar la jornada i el dinar.

Gràcies per endavant a tothom, us esperem el proper divendres a Móra d’Ebre.

Equip Cowocat