1r CATALUNYA COWORKING DAY

El passat 7 de maig del 2015, vam celebrar el primer dia de coworking a Catalunya promogut per l’associació.

Era un dels reptes que us vam explicar ara fa una mica més d’un any quan es va fer la presentació i estem satisfets d’haver arribat a fer-ho.

Avui veiem que estem en el camí proposat: fer del coworking un concepte que fos reconegut i fos una eina dintre de les noves formes de treball que estan ara mateix dintre del món laboral.

Al Coworking Day vam fer una passa endavant per aconseguir que tots els que fem coworking a Catalunya,  sumem per seguir, mantenir o créixer des del nostre espai i cap als coworkers que componen cada una de les nostres comunitats.

Que Coworking Tona prengués la iniciativa de ser el primer coworking en coorganitzar aquest esdeveniment posa de manifest l’interès del concepte a tot el territori, si el sumem al projecte Cowocat Rural, ja en marxa.

Amb el projecte Cowocat Rural, també creiem que avancem en un dels reptes inicials que era posar a disposició de tot el territori la visibilitat i la força del concepte, a partir dels espais de la ciutat de Barcelona. D’aquí, llancem la proposta perquè els espais interessats a organitzar la cita de l’any vinent, s’animin i comencem a treballar des d’avui mateix.

Important va ser la participació de l’empresa, entrar en el concepte i creure que dins de les comunitats coworking, i de coworkers, pot trobar les solucions a les seves necessitats professionals.

I menció especial a la presència i als acords amb la Universitat de Barcelona, que creu que l’associació pot ser un actor interessant per compartir la transmissió del concepte com a opció de futur als estudiants d’avui i de futur.

El primer Catalunya Coworking Day proposa ser un punt inicial per fer del concepte una eina de dinamització econòmica, d’innovació empresarial i territorial i de capacitat de gestió de coneixement. Tot plegat reptes de futur i reptes que transcendeixen l’espai físic.

Amb aquests reptes, i entre tots, de segur que podem fer a Catalunya un gran ecosistema de coworking referent al món.

Gràcies per la vostra participació i, com vam dir a la cloenda, us convidem a seguir sumant a l’associació i al concepte.