Cowocat Visa

Cowocat Visa

Des de l’Associació Cowocat posem en marxa el programa de COWOCAT VISA, entre els espais associats de manera activa a la xarxa COWOCAT.

Amb quin objectiu?

En primer lloc per donar un punt més de valor al concepte coworking i un servei més als nostres coworkers i fomentar les oportunitats entre les activitats que realitzen, si fos el cas.

Per seguir creixent com comunitat de comunitats. Conèixer nous espais, nous coworkers, compartir experiències i projectes, bàsics del concepte coworking I de les noves formes de treballar.

Promoure la mobilitat. Saber que podem tenir un espai en la major part del territori ens fa pensar en donar amplitud per als nostres projectes, partners o col·laboradors. Tenim un tros d’oficina allà on tinguem un espai actiu dins la xarxa COWOCAT.

Promoure l'intercanvi, saber que el nostre espai no acaba allà on estem físicament, ens proposa que la possibilitat de compartir i intercanviar es multipliquen.

Enfortir els nostres projectes és una part del concepte coworking, la xarxa, la comunitat de comunitats ens obre la possibilitat d’arribar a més oportunitats i a trobar les fortaleses que no tenim arreu de la xarxa i afrontar projectes que fins llavors no podíem atendre.

COM FUNCIONA:

  • Fins a 2 dies gratuïts al mes en qualsevol dels espais actius a la xarxa Cowocat.
  • El coworker interessat contacta amb el gestor o dinamitzador del seu espai per a confirmar els espais de la xarxa actius.
  • El gestor o dinamitzador de l’espai origen contacta amb l’espai destí que l’interessa al coworker.
  • El gestor o dinamitzador de l’espai destí confirma si tenen disponibilitat per a les dates proposades.

Apunta’t la mobilitat de la xarxa Cowocat!