El Coworking Day 2023 va ser un èxit!

El Coworking Day 2023 va ser un èxit!

El 4t Coworking Day va ser tot un èxit! 

El passat dijous 16 de novembre vam celebrar la 4a edició del Coworking Day de Cowocat al Port de Segur de Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell.

Cal destacar que ha estat un gran esforç portar a terme aquest esdeveniment, ja que el vam començar a treballar al febrer de 2020 i unes setmanes després de veure les instal·lacions a Calafell, es va parar tot degut a la pandèmia de la COVID.

Volem agrair un cop més la bona voluntat i predisposició de l’Ajuntament per reprendre la feina i aconseguir que el Coworking Day fos una realitat.

La jornada va tenir lloc al Centre Cívic Montse Civit, on es troben les instal·lacions de Vilarenc Zenit, espai coworking de Calafell, un espai amb vistes al mar amb un ambient inspirador, que convida a crear col·laboració i sinergies entre tots els participants.

Jordi Silvente, President de Cowocat, va obrir el Coworking Day 2023 agraint la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell i explicant la missió i valors de l’Associació Coworking de Catalunya i com la vigencia del concepte coworking amb la seva evolució i innovació pot ser una eina de dinamització econòmica en territori i zones urbanes.

Jordi Sil

Seguidament també van parlar la Regidora de Promoció Econòmica de Calafell la Sra. Lluïsa Lastra i l’Alcalde, el Sr. Ramon Ferré i Solé desitjant que la jornada fos tot un èxit de participació.

Aquestes van ser les activitats del Coworking Day 2023:

El programa d’activitats va començar amb la xerrada a càrrec de Santi Serrano de @smartSchool sobre “Turbo-innovació”. 

Ens va compartir com el seu contacte amb la NASA li va ensenyar la importància de “pensar en gran” i envoltar-se de l’equip adequat per a l’èxit de qualsevol projecte. 

Seguidament, vam gaudir d’un animat esmorzar per agafar forces i descobrir el cafè sostenible i responsable amb el planeta de la mà d’@Incapto. 

La següent activitat que vam gaudir va ser un taller “Coworking think” dirigit per Maria Batet per introduir-nos al món del visual thinking. 

Va compartir amb nosaltres com aquesta tècnica innovadora i creativa ens pot ajudar a resoldre problemes i trobar oportunitats sigui quin sigui el nostre projecte emprenedor o activitat empresarial.

Entre tots els participants, dividits en diferents taules, vam buscar quins eren els principals problemes dels espais coworking. Cada taula va escollir un problema i plantejar les possibles solucions i idees innovadores per aconseguir que el seu espai coworking fos un èxit.

Va ser molt interessant i valuós, veure com entre tots, a través de la col·laboració i reflexió conjunta, vam proposar un munt de propostes diferents sobre un mateix tema. 

Una activitat de networking i coworking en estat pur!

La Neus Inglada, gestora de l’espai Cowork Rambla i nascuda a Calafell, ens va presentar les activitats de la tarda: un dinar a peu dret, visita a les instal.lacions de coworking de Vilarenc Zenit i l’activitat lúdica de navegació amb la col.laboració de l’Associació del Patí Català de Calafell.

Vam gaudir d’un deliciós dinar a peu dret, propici per seguir fent networking i activar sinergies entre tots els participants. 

Vam continuar amb una visita guiada a les instal·lacions que Vilarenc Zenit i la seva proposta que es suma a la masía Vilarenc, primer espai de coworking promogut per l’Ajuntament de Calafell

Per culminar l’exitosa jornada, vam tenir l’oportunitat de viure un emocionant bateig de mar a bord de diferents embarcacions de l’Associació Pati Català de Calafell.

Ens vam repartir en diferents tipus d’embarcacions de vela llatina, veler i motora i la magnífica experiència de patronatge dels voluntaris de l’Associació ens van donar uns valors i sabors afegits a la jornada.

Moltes gràcies a tots els participants, sponsors i col·laboradors per fer possible el 4t Coworking Day!