Conveni de col·laboració amb PIMEC

Conveni de col·laboració amb PIMEC

 

Estem molt contents  de seguir donant visibilitat al concepte coworking en els seus diferents formats. Contents de renovar el conveni amb PIMEC amb l’objectiu de posar el concepte coworking com una eina d'avantatges entre els emprenedors, les pimes i els autònoms de Catalunya.

Donem valor, que desde la patronal es doni visibilitat al concepte i l’opció a tot el teixit empresarial els beneficis socials i econòmics per desenvolupar l’activitat professional en espais de treball flexible. Els nostres espais són un valor afegit per a les empreses i un hub de coneixement  a disposició de la competitivitat d’aquestes. Espais flexibles i segurs, on la flexibilitat i la resiliència dels seus gestors els ha fet continuar com espais vàlids durant la pandèmia.

En definitiva, aquest conveni servirà per donar a un pas endavant al concepte coworking com una eina més per afavorir la deslocalització del treball i sumar en l'evolució de les noves formes de treballar.