Cowocat al BizBarcelona 2018 Nota de premsa

Cowocat al BizBarcelona 2018 Nota de premsa

BizBarcelona

30 i 31 de maig a la Fira Barcelona

BizBarcelona      

El coworking català generador de transformació

Cowocat, Associació Coworking de Catalunya, participa novament en BizBarcelona per parlar de la transformació i innovació des del concepte coworking.

El contingut, en forma de taula rodona i un stand dinàmic i atractiu aportarà les claus de la transformació i innovació.

Barcelona, 24 de maig de 2018.- Transformació i innovació són dos elements interioritzats des del col·lectiu de Cowocat, Associació Coworkingde Catalunya que des de 2014 representa el concepte del coworking entre els diferents formats que existeixen a Catalunya. Cowocat treballa amb l’objectiu de mostrar el concepte de coworking com una eina transformadora i innovadora de dinamització territorial, econòmica i de transformació laboral i noves formes de treball.

En l’actualitat, Cowocat suma gairebé 180 espais de coworking repartits per tot el territori, formant una de les comunitats empresarials més àmplies d’aproximadament 7.200 persones, entre freelancers, empreses, microempreses i startups.

Cowocat treballa amb l’objectiu de connectar empresa, universitat i administració pública, a través del desenvolupament, la divulgació i l’aplicació del coworking, de forma col·laborativa, tenint actualment acords de col·laboració amb la Universitat de Barcelona, ICEB i treballant estretament amb les administracions i la patronal PIMEC.

El treball de l’associació no ha passat desapercebut fora de Catalunya i fa poques setmanes ha tancat la seva participació en el projecte europeu COWORKMED juntament amb entitats de França, Itàlia, Croàcia i Grècia, recolzant als socis locals BibaHub i Barcelona Activa, sent aquesta la seva segona participació en un projecte europeu després de participar en COWOPY en 2015.

A l’stand COWOCAT del BizBarcelona, els visitants podran trobar als veritables protragonistas del Coworking: gestors, dinamitzadors i coworkers que explicaran a qui ho sol·liciti tots els beneficis del concepte a nivell laboral i social.

Una vegada més, serà l’oportunitat de mostrar els diferents projectes i àmbits d’actuació del coworking català tant dins com fora del territori.

En paraules de Jordi Silvente, president de Cowocat, “en aquesta nova participació del BizBarcelona mostrarem la consolidació del concepte dins de l’ecosistema de tot el territori català, com una eina útil dins dels nous formats de treball i relacions professionals, així com la utilitat del concepte Coworking com a eina de dinamització territorial, econòmica, laboral i social”

Cowocat estarà present en la nova edició d’un dels esdeveniments de caràcter econòmic i empresarial més innovadors del moment, el BizBarcelona, on aportarà diferents formats de contingut per transmetre transformació i innovació.

Presentarà la taula rodona “Empreses de retail i serveis cap a la transformació, (donis)coneguda?”

En l’entorn coworking neixen, es generen, creixen i moren moltes propostes de comerç electrònic, i en l’entorn les grans marques de retail i el petit comerç tradicional treballen per seguir atraient als clients. Coneixem la veritable transformació que necessitem? Comptaran amb el responsable nacional de transforamcióndigital de Carrefour Espanya, Javier López Calvet, i de la representació de Pimec, coneixedor del teixit comercial local.

Des de la visió Coworking oferiran una conversa interessant del futur d’aquest sector.

A més, de presentar un stand dinàmic on podràs conèixer i saber més sobre Cowocat, el coworking, i sobretot, compartir amb les persones que generen comunitat, dinamització i oportunitats.

Més informació sobre Cowocat i la seva participació al BizBarcelona en www.cowocat.cat