Cowocat al BizBarcelona 2018

Cowocat al BizBarcelona 2018

BizBarcelona      

Tornem al BizBarcelona!

BizBarcelona el saló de l’emprenedoria, les pimes i l’economia social centra l’edició d’enguany en la transformació en tres grans eixos:

  • Transformació tecnològica
  • Transformació econòmica i empresarial
  • Transformació social

Tots aquests aspectes de transformació són la base del concepte coworking. El moviment coworking fa de la transformació dels seus usaris un format d’innovació continuada i de tranformació social, laboral, territorial i econòmica, no per ell sol, sinó per la demanda dels seus usuaris, de la comunitat d’usuaris.

El coworking fomenta el networking i la col·laboració entre professionals de diferents sectors. Fruit d’aquestes sinergies apareixen nous projectes i formes de treball que fins fa poc no trobàvem en el sector empresarial.

Els espais coworking han generat noves formes de treball i es converteixen en un hub de coneixement al servei del teixit empresarial i de les oportunitats emprenedores. En definitiva el coworking està transformant la transversalitat de les relacions professionals i personals.

STAND COWOCAT

Com cada edició ens trobareu al nostre standamb un video Wall 3×4 on podreu conèixer diferents espais de coworking, i el més important parlar amb gestors, dinamitzadors i usuaris els quals us podran explicar els beneficis de sumar-vos a una comunitat de coworking.

TAULA RODONA

El dia 31/5 moderem una taula rodona respecte la transformació del retail a la gran empresa i al petit comerç i com el coworking visualitza aquesta transformació.

Sessió: Empreses retail i serveis cap a la tranformació… (des)coneguda?

Dia: 31/05/2018 Hora: 11:00 – 12:00 

Sala: E-commerce

Moderador: Cowocat

Participants:

Javier López Calvet de Carrefour – Director España transformacíon digital

Daniel Furlan – Director Pimec2020

Us hi esperem!