COWORKING DAY COWOCAT 2017, jornada de continguts i imatges

COWORKING DAY COWOCAT 2017, jornada de continguts i imatges

El passat 29 de juny vam poder gaudir de la 3ª edició del Coworking Day Cowocat a les instal·lacions de la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats.

Una jornada que va aplegar un poc més de 100 participants i on els continguts van respondre a les expectatives dels assistents que en aquesta edició s’emmarcava dins del projecte europeu Coworkmed, i vam poder comptar amb la presencia, experiència i opinió d’altres territoris i realitats per a poder debatre sobre #coworking amb una perspectiva més amplia. Ens van acompanyar representants de territoris de França, Italia, Croàcia, Grècia i altres zone de l’estat espanyol.

Us deixem amb algunes imatges i els enllaços al nostre canal de youtube on podeu trobar els continguts en streaming.

Sala 1  Video de continguts*

Sala 2  Video de continguts*

*Videos originals, sense editar

També volem agrair una vegada més a Coworkmed  i als socis locals, Barcelona Activa i BIBA VenturePartners per a comptar amb Cowocat per a aquesta jornada del projecte i sobretot a tots els col·laboradors de Cowocat que van donar suport a la jornada i als ponents que van participar als continguts de la jornada.

 

COWORKING DAY COWOCAT 2017, jornada de continguts i imatges

COWORKING DAY COWOCAT 2017, jornada de contenidos e imágenes

El pasado 29 de junio pudimos disfrutar de la 3ª edición del Coworking Day Cowocat en las instalaciones de la Fábrica de Creación de Fabra i Coats.

Una jornada que reunió a un poco más de 100 participantes y donde los contenidos respondieron a las expectativas de los asistentes, que en esta edición se celebro en el marco del proyecto europeo Coworkmed, y pudimos contar con la presencia, experiencia y opinión de otros territorios y realidades para poder debatir sobre #coworking con una perspectiva mas amplia. Nos acompañaron representantes de territorios de Francia, Italia, Croacia, Grecia y otras zonas del estado español.

Os dejamos con algunas imágenes y los enlaces al canal COWOCAT de youtube donde podéis encontrar los contenidos en streaming.

Sala 1  Vídeo de contenidos*

Sala 2  Vídeo de contenidos*

*Vídeos originales, sin editar

Tambien queremos agradecer una vez más a Coworkmed  y a los socios locales, Barcelona Activa y BIBA VenturePartners por contar con Cowocat para esta jornada del proyecto y sobretodo a todos los colaboradores de Cowocat que dieron apoyo a la jornada, así como a los ponentes que participaron en los contenidos y mesas redondas.

COWORKING DAY COWOCAT 2017, jornada de continguts i imatges

COWORKING DAY COWOCAT 2017, day of contents and images

On 29 june we had the opportunity to enjoy the 3rd edition of Coworking Day Cowocat at the Fabra i Coats Creation Factory.

A day that summoned a little more than 100 participants and where the contents met the expectations of the attendees.

In this third Coworking Day that we presented through the framework of the European project Coworkmed, we were able to count on the presence, experience, and different opinions of other territories, which aided in the discussion and debate of #coworking though a broader lens.

We leave you with some images and the links to our youtube channel where you can find the contents via streaming.

Room 1  Vídeo de contenidos *

Room 2  Vídeo de contenidos *

*Original unedited recordings

We would also like to thank Coworkmed and all its local partners, Barcelona Activa and Biba Venture Partners, for counting on Cowocat to run this event, and above all to all the Cowocat employees and the speakers who participated throughout the day.