On ens trobem? Llocs per reunir-se a Barcelona

On ens trobem? Llocs per reunir-se a Barcelona

Els espais coworking conten entre els seus usuaris a treballadors freelance que realitzen tasques per diferents empreses a distància. Internet permet tenir clients que es trobin tots a localitzacions molt diverses i reunir-se amb ells via online. Tot i així, encara hi ha vegades que és inevitable haver de quedar de manera presencial. Arriba llavors el gran dilema, on quedem? Us portem una llista de deu espais a la ciutat de Barcelona ideals per reunions on podreu fer-ho sense tenir problemes de connexió, que l’espai no sigui l’adient per treballar, etc. I amb els que us guanyareu al vostre oient.

  • Wer-Haus

És un espai molt diàfan, decorat amb estil nòrdic que a més combina una àrea de galeria i Store. Situat en ple centre de la ciutat, quan entreu en aquest cafè aconseguireu aïllar-vos de tot i centrar-vos únicament en la vostra reunió.
www.wer-haus.com
c/ Aragó, 287

Galeria, café i store en un espai. Foto: Wer-Haus

Galeria, café i store en un espai. Foto: Wer-Haus

  • Bar Tarambana

Amb una decoració rústica, aquest bar et farà sentir com a casa. És un lloc ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, dinar, berenar, sopar o inclús fer una copa d’afterwork.
https://www.facebook.com/BarTarambana/
Carrer Comte Borrell, 148

Per les reunions de migdia no hi ha espai millor. Foto: Bar Tarambana

Per les reunions de migdia no hi ha espai millor. Foto: Bar Tarambana

  • Granja Petitbo

Aquesta granja a principis del segle XX ubicava una vaqueria, ara és un dels llocs més hipsters de la ciutat. La seva decoració té detalls vintage: sofàs de cuir, taules grans per compartir, una balança tradicional, un mapa d’Europa antic i la pintura decapada són elements que ajuden a crear aquest ambient tan vintage o hispter, segons es miri.
http://granjapetitbo.com
Passeig Sant Joan, 82

Detalls de la Granja Petit Bo.

Detalls de la Granja Petit Bo.

  • Lexington

Aquest local et pot acollir a qualsevol àpat del dia, des de l’esmorzar fins a les copes de després de sopar. Hi trobaràs àmplies taules amb sofàs on poder tenir una reunió calmada a durant el dia, després de la mitjanit tot es transforma i arriba l’ambient de festa.
http://lexington-barcelona.com/lexington/
Carrer muntaner 108

En aquest local podràs acollir una reunió a qualsevol hora del dia. Foto: Lexington

En aquest local podràs acollir una reunió a qualsevol hora del dia. Foto: Lexington

  • Chicha Limoná

Aquest local té chicha i té limoná, és un espai que es combina en dos ambients totalment diferents però que a la vegada tenen punts en comú. Una banda acull les tapes, el vermut, els plats per compartir… i l’altra zona és el cafè, els dolços, el bon pa, els sucs i la zona més distesa. Vosaltres escolliu quin tipus de reunió voleu.
http://www.chichalimona.com
Passeig Sant Joan, 80

Un local versatil amb dos espais. Foto: Chicha Limona

Un local que alberga dos espais diferents. Foto: Chicha Limona

  • Federal

Federal és el nom d’una petita ciutat Australiana (ciutat d’origen d’un dels propietaris), però també respon a un cafè molt cosmopolita ubicat al barri de Sant Antoni i al Gòtic. Us el recomanem plenament per reunions en un ambient urbanita.
http://federalcafe.es
Carrer Parlament, 39
Passatge de la Pau, 11

El seu gran finestral és un dels seus atractius quan arriba el bon temps. Foto: Federal

El seu gran finestral és un dels seus atractius quan arriba el bon temps. Foto: Federal

  • OMA Bistro

La llum que irradia l’OMA et convidarà a tenir una reunió agradable, inclús en els dies d’hivern. Un bistro que s’ha convertit en un dels locals més top de la ciutat comtal. El seu cafè i els seus milkshakes són espectaculars, per no parlar dels esmorzars i els brunch (però això és els diumenges i els diumenges es descansa no?). Un local especial per sorprendre al vostre interlocutor, sense dubte.
https://www.facebook.com/OMABistro/
Carrer Consell de cent, 227

El café és un dels punts forts del local. Foto: Denisse Garcia

El café és un dels punts forts del local. Foto: Denisse Garcia

  • Babelia

És un local que combina llibres i bon cafè. Espai diàfan ideal per petites reunions, treballar, llegir o estudiar. A més quan marxeu, si voleu, podreu adquirir un llibre de segona mà des de només 2 euros, bon plan no?
http://babeliabcn.com
Carrer Villaroel, 27

Després d'una reunió a Babelia pots tornar amb un llibre entre les mans.

Després d’una reunió a Babelia pots tornar amb un llibre entre les mans.

  • Café Cometa

Espai amb aires nòrdics (no oblidem que el seu propietari és escandinau), al local trobem referencies a cada instant. És una cafeteria que et permetrà tenir una reunió ben healthy! Trobaràs bons sucs, amanides, sandwich i per descomptat bon cafè!
http://cafecometa.com
Carrer Parlament, 20

Cometa

Espai per als més healthy. Foto: Café Cometa

  • Espai Joliu

Anem a l’altra punta de la ciutat, a Poblenou, àrea de la ciutat que en els darrers anys s’ha convertit un viver d’empreses i per tant això implica moltes reunions. L’Espai Joliu es defineix com un plant concep Store, hi trobaràs plantes, cafè i art, una bona barreja per tenir una reunió distesa no?
https://www.facebook.com/espaijoliu/
Carrer Badajoz, 95

L'Espai Joliu ofereix la possibilitat de llogar l'espai per workshops. Foto: Espai Joliu

També tens la possibilitat de llogar l’espai per workshops. Foto: Espai Joliu

The post On ens trobem? Llocs per reunir-se a Barcelona appeared first on Co-Jorba.