COWORKING DAY COWOCAT 2016

COWORKING DAY COWOCAT 2016

Darrere el primer Coworking Day a Tona, aquest any s’ha celebrat a Móra d’Ebre amb l’acolliment de l’Ajuntament i la gran organització per part del Cis de Móra d’Ebre.

Aquesta edició es va dedicar a impulsar el projecte Cowocat Rural 2016, que va tenir una

gran assistència de gestors de #coworking, coworkers i entitats privades i públiques de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona.

Gràcies al dia esplèndid, vam gaudir dels escenaris locals privilegiats. La benvinguda va tenir lloc a la vera del riu, com també a la font i seu del Cis. Després es va fer una caminada guiada, en què explicaren la història del poble. Tot seguit la jornada va transcórrer al castell de Móra d’Ebre, amb unes vistes impressionants, on es va dur a terme la dinàmica realitzada per Zona Líquida, l’espai pioner de #coworking rural de Catalunya.

Un cop finalitzat la dinàmica del castell, es va fer un vermut i un dinar a Casa del Castell, hotel conduit per una emprenedora que va començar el projecte en un #coworking i ens va explicar la seva experiència.

Un cop digerit el dinar, la jornada va transcórrer a bord d’un llaüt, on es va dur a terme un debat sobre les tendències del #coworking, i després es tractaren les conclusions novament a la vera del riu, on es va cloure la jornada.

En resum, a la jornada es va fer especial èmfasi a mostrar el #coworking com una verdadera eina de dinamització territorial i econòmica, i es va debatre sobre el #coworking del futur.