Cowocat Rural: Jornades COWORKERS 5X5

Cowocat Rural: Jornades COWORKERS 5X5

Seguim avançant al projecte Cowocat Rural i aquest mes d’octubre hem fet dues de les trobades de Coworkers urbans/no urbans.

Les jornades es van fer el 4/10 a Tremp i el 24/10 a Olot. En ambdòs casos les conclusions van ser força positives ja que es va aconseguir treure una nova visió del concepte i com fer-lo servir en un entorn no urbà i com orientar la nova manera de treballar que ens porta el #coworking.

Els anfitrions, amb el suport dels seus respectius grups d’acció local del territori, van ser:

La incubadora, a Tremp, on després de treballar a l’espai de #coworking promogut per l’Ajuntament de Tremp vam compartir al celler El vinyer, on a part d’un dinar amb productes locals, vam poder conèixer el projecte emprenedor de les nova generació dels propietaris i treballar la jornada de la tarda.

A Olot, ens va rebre l’espai Núria Social, una iniciativa privada de #coworking dins un edifici singular i històric del centre de la ciutat. Després de dinar, ens vam trasladar al cor de la Fageda d’en Jorda i a la seu del Parc Natural o vam fer la jornada de treball de la tarda.

Esperem seguint comptant amb nous participants a la propera trobada!