COWORKING DAY COWOCAT 2016

COWORKING DAY COWOCAT 2016

Darrere el primer Coworking Day a Tona, aquest any s’ha celebrat a Móra d’Ebre amb l’acolliment de l’Ajuntament i la gran organització per part del Cis de Móra d’Ebre.

Aquesta edició es va dedicar a impulsar el projecte Cowocat Rural 2016, que va tenir una

gran assistència de gestors de #coworking, coworkers i entitats privades i públiques de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona.

Gràcies al dia esplèndid, vam gaudir dels escenaris locals privilegiats. La benvinguda va tenir lloc a la vera del riu, com també a la font i seu del Cis. Després es va fer una caminada guiada, en què explicaren la història del poble. Tot seguit la jornada va transcórrer al castell de Móra d’Ebre, amb unes vistes impressionants, on es va dur a terme la dinàmica realitzada per Zona Líquida, l’espai pioner de #coworking rural de Catalunya.

Un cop finalitzat la dinàmica del castell, es va fer un vermut i un dinar a Casa del Castell, hotel conduit per una emprenedora que va començar el projecte en un #coworking i ens va explicar la seva experiència.

Un cop digerit el dinar, la jornada va transcórrer a bord d’un llaüt, on es va dur a terme un debat sobre les tendències del #coworking, i després es tractaren les conclusions novament a la vera del riu, on es va cloure la jornada.

En resum, a la jornada es va fer especial èmfasi a mostrar el #coworking com una verdadera eina de dinamització territorial i econòmica, i es va debatre sobre el #coworking del futur.

COWORKING DAY COWOCAT 2016

COWORKING DAY COWOCAT 2016

Tras el Coworking Day en Tona, este año 2016 nos fuimos hasta Móra d’Ebre donde nos acogió su Ayuntamiento y la gran organitzación del equipo del Cis de Móra d’Ebre.

Esta edición estuvo centrada en impulsar el proyecto Cowocat Rural 2016, y pudimos disfrutar de una gran asistencia de gestores de #coworking, coworkers y entidades privadas y públicas de Tarragona, Barcelona, Lleida y Girona.

Con un clima espléndido, disfrutamos de escenarios locales privilegiados. La bienvenida en la plaza de la font, junto a la sede del Cis, y flanqueados por el río Ebro. Al finalizar, con un paseo guiada en la cual nos explicaron la historia de la localidad, nos llevaron hasta el castillo de Móra d’Ebre, donde se llevó a cabo una dinámica realizada por Zona Líquida, espacio pionero #coworking rural de Catalunya.

Finalizada la dinámica, nos esperaba un vermut y la comida en Casa del Castell, hotel dirigido por una emprendedora que inició el proyecto en un #coworking y nos pudo explicar su experiencia.

Una vez abada la comida, la jornada transcurrió a bordo de un llaüt, donde se debatió sobre les tendencias del #coworking, al finalizar, Laia y Jordi, gestores de La Magrana Coworking en Valls i de Space Up coworking en Barcelona, presentaron las conclusiones y cerramos la jornada.

En resumen, una jornada con especial énfasis en mostrar el #coworking como una verdadera herramienta de dinamización territorial y económica, donde debatimos sobre el #coworking del futuro.

COWORKING DAY COWOCAT 2016

COWORKING DAY COWOCAT 2016

Tras el Coworking Day en Tona, este año 2016 nos fuimos hasta Móra d’Ebre donde nos acogió su Ayuntamiento y la gran organitzación del equipo del Cis de Móra d’Ebre.

Esta edición estuvo centrada en impulsar el proyecto Cowocat Rural 2016, y pudimos disfrutar de una gran asistencia de gestores de #coworking, coworkers y entidades privadas y públicas de Tarragona, Barcelona, Lleida y Girona.

Con un clima espléndido, disfrutamos de escenarios locales privilegiados. La bienvenida en la plaza de la font, junto a la sede del Cis, y flanqueados por el río Ebro. Al finalizar, con un paseo guiada en la cual nos explicaron la historia de la localidad, nos llevaron hasta el castillo de Móra d’Ebre, donde se llevó a cabo una dinámica realizada por Zona Líquida, espacio pionero #coworking rural de Catalunya.

Finalizada la dinámica, nos esperaba un vermut y la comida en Casa del Castell, hotel dirigido por una emprendedora que inició el proyecto en un #coworking y nos pudo explicar su experiencia.

Una vez abada la comida, la jornada transcurrió a bordo de un llaüt, donde se debatió sobre les tendencias del #coworking, al finalizar, Laia y Jordi, gestores de La Magrana Coworking en Valls i de Space Up coworking en Barcelona, presentaron las conclusiones y cerramos la jornada.

En resumen, una jornada con especial énfasis en mostrar el #coworking como una verdadera herramienta de dinamización territorial y económica, donde debatimos sobre el #coworking del futuro.