Us presentem a la família Co-Jorba

Us presentem a la família Co-Jorba

Dani, Magda, Marc, Claudina, Nasi, Marta, Jordi, Óscar… Ja us són familiars oi? Són els coworkers del Co-Jorba. A poc a poc us els hem anat presentant a les nostres xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter.

Foto: Marta Pich

Alguns dels integrants del grup de coworkers Co-Jorba. Foto: Marta Pich

Arquitectura, informàtica, fotografia, disseny, comunicació… Aquestes són algunes de les disciplines a les quals es dediquen i que per tant podem trobar al Co-Jorba. Com veieu, hi trobem una gran varietat de serveis i podem dir que al Coworking hi trobaràs quasi de tot!  En aquest darrer any la família Co-Jorba ha anat augmentant a poc a poc fins a arribar a més de la desena de coworkers que formen actualment el grup Co-Jorba Coworking.

Un dels principals objectius d’un espai coworking és crear sinergies i networking entre les persones que hi treballen. Els integrants que el formen actualment han aconseguit que Co-Jorba s’hagi convertit en un Laboratori d’idees on sorgeixen idees fresques i innovadores resultat de la interacció entre tots.

Quasi tots els nostres coworkers celebrant el quart aniversari del Co-Jorba.

Quasi tots els nostres coworkers celebrant el quart aniversari del Co-Jorba.

El dia 4 d’octubre el Co-Jorba va celebrar els seus primers 4 anys de vida i arran d’això ens hem proposat que conegueu una miqueta més els integrants del nostre espai. Volem que conegueu una mica més a fons els coworkers de Co-Jorba, saber una mica més d’ells, quina és la seva feina, què els apassiona i quins són els motius pels quals es van decidir per un coworking com a centre de treball entre altres qüestions.

Des d’ara us anirem presentant cadascun d’ells al nostre blog amb més profunditat. Cada mes us presentarem a un nou coworker. Us presentem a la família Co-Jorba!

The post Us presentem a la família Co-Jorba appeared first on Co-Jorba.