Consells per aprofitar el matí al màxim [INFOGRAFIA]

Consells per aprofitar el matí al màxim [INFOGRAFIA]

A la majoria de vosaltres (com a nosatres) us passarà: aprofitar bé els matins costa bastant. Tenim son, el nostre cervell no coordina i només volem quedar-nos 5 minuts més al llit. Molts ens considerem animals nocturns i podem anar a dormir a les 2am però als matins no hi ha qui ens desperti.

Convertir-se en una “persona diürna” no és una tasca fàcil però és totalment recomanable, ja que et tornaràs molt més productiu. Aixecar-se d’hora i aprofitar les primeres hores del dia és beneficiós per tu i la teva feina. I si ets freelance o autònom, encara més. T’ho podem ben assegurar.

Les primeres hores del dia et poden servir per a concentrar-te, relaxar-te, marcar-te els objectius del dia, preparar les reunions, esmorzar amb molta calma i anar a treballar sense presses. No és convenient estressar-se de bon matí perquè arribes tard: ja tindràs moltes (i repetim, si ets autònom, en seran moltíssimes) hores al dia per estressar-te i, sí, ho sabem, també distreure’t (infinitat d’emails, reunions que no són productives, llistes de tasques interminables, etc).

Per això avui et portem aquesta fantàstica infografia amb els 5 consells per a maximitzar les primeres hores de la teva jornada i aprofitar el matí al màxim per ser totalment més productiu al llarg del dia. Dóna-li una ullada, estudia-te-la i explica’ns què et sembla. T’atreveixes a provar els consells?

Explica’ns aquí sota els comentaris si ets més una persona diürna o nocturna i quins són els teus secrets (ens encanten els secrets) per ser més productiu.

Consells per aprofitar el matí al màxim [INFOGRAFIA]

The post Consells per aprofitar el matí al màxim [INFOGRAFIA] appeared first on Co-Jorba.