7 Coses que no sabies sobre els emprenedors

7 Coses que no sabies sobre els emprenedors

Tots ens hem creat una certa imatge del perfil de persona emprenedora. Ens els imaginem joves, motivats i duent un estil de vida modern. Dormint poques hores, dinant davant l’ordinador i treballant més de 60 hores setmanals, oi?

Però després d’investigar una mica hem descobert que hi ha singularitats del seu perfil molt curioses que segurament desconeixes. És per això que et deixem amb 7 coses que no sabies sobre els emprenedors.

Coses que no sabies sobre els emprenedors

 

1. La mitjana d’edat dels fundadors d’empreses ronda els 40 anys. Aquest és el moment en que normalment es llencen a fundar la seva primera empresa. 

2. Menys d’un 1% dels emprenedors provenen de famílies molt riques o de famílies molt pobres.

3. Només un 15% dels emprenedors té un germà o germana que hagi començat un negoci abans que ell.

4. La majoria dels emprenedors acaba creant una mitjana de 2 o 3 empreses al llarg de la seva vida.

5. Només un 4.5% confessa que va crear una empresa per la incapacitat d’aconseguir trobar feina, mentre que un total del 74,8% comenta que la va crear amb la motivació determinant de construir riquesa.

6. Emprendre no és genètic. Més de la meitat dels emprenedors foren els primers de la seva família en crear una empresa.

7. Normalment els emprenedors són persones que han han rebut una millor educació que la que van rebre els seus pares.

Interessant, no? Si ets emprenedor explica’ns si el teu cas encaixa amb les carracterístiques mencionades o si n’afegiries alguna més. Esperem els teus comentaris!

The post 7 Coses que no sabies sobre els emprenedors appeared first on Co-Jorba.