Esdeveniments per a emprenedors que no et pots perdre 2016

Esdeveniments per a emprenedors que no et pots perdre 2016

Si ets emprenedor, aquest post t’interessa molt, ja que t’oferim un calendari amb els esdeveniments que cap emprenedor, autònom o freelance es pot perdre aquest 2016. Es tracta de llocs on compartir experiències, escoltar a experts, buscar finançament o, simplement, agafar idees per a posar en marxa un nou projecte.

A Co-Jorba creiem que assistir a aquests esdeveniments enriqueix l’experiència de l’empresari i emprenedor, per això et deixem amb la llista de les fires, conferències i xerrades que no et pots perdre.

 

Abril

Es tracta d’una competició d’iniciatives empresarials enfocades a la tecnologia que té lloc a tres grans ciutats: Tel Aviv, Sao Paulo i Madrid. Aquests dies suposen una oportunitat de presentació d’startups i la possibilitat d’entrar en contacte amb agents econòmics locals. La que ens queda més a prop es realitzarà a la Fundació Rafael del Pino.

  • Futurizz (20 d’abril 2016 – Madrid)

Aquest esdeveniment (conegut anteriorment com OMExpo) reunirà a Madrid les principals tendències i innovacions de l’àmbit digital sota el lema “The Future of Digital Business” (el futur del negoci digital). Es prestarà especial atenció a startups de natura tecnològica, tant visitiants com ponents del congrés.

 

Maig

Es tracta de l’esdeveniment professional més gran de l’Economia Creativa i Col·laborativa. És l’únic esdeveniment on es reuneixen emprenedors, professionals, estudiants, inversors, institucions, empreses, patrocinadors i mitjans de comunicació per a donar suport a la innovació, la col·laboració, la formació, al finançament i l’emprenedoria creativa i col·laborativa. Al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid trobaràs xerrades, tallers i networking durant els dies 19 i 20 de maig.

Aquest esdeveniment és la convergència de diversos experts professionals amb inquietuds en l`àmbit de la transformació i la cultura digital, disposats a compartir els seus coneixements. La idea original de Gianluca Fiorelli va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un referent en el món del marketing. Xerrades, exposicions itinerants, grups de reflexió i conferències són algunes de les activitats que s’organitzen amb l’objectiu de garantir que el coneixement dels experts arriba a tot el món que estigui interessat en els canvis que es produeixen en el marketing i la tecnologia.

 

Juny

Barcelona es converteix en el lloc de referència per a Pymes i autònoms que podran exposar, a la Fira de Barcelona, els seus productes i serveis per així captar més públic i fidelitzar els seus clients habituals. Amb 303 ponents en 198 conferències i workshops, Biz Barcelona es confirma com l’esdeveniment clau per a la dinamització del món empresarial i l’activitat emprenedora.

Barcelona serà escenari d’un esdeveniment d’emprenedors orientat a startups localitzades en l’entorn tecnològic. 32 speakers que estan a l’avantguarda del canvi, la política i el manteniment de la supervivència de la Terra tenen com objectiu impactar als assistents de tal manera que es produeixi una consciència col·lectiva en temes tan rellevants com la conservació del Medi Ambient. Conferències magistrals, tallers, taules rodones, debats i entrevistes impactants amb convidats respectats a en l’àmbit mundial.

 

Octubre

La Plaza de Toros de las Ventas es convertirà en l’escenari d’aquesta cimera dedicada als emprenedors i les startup del sud d’Europa i Llatinoamèrica. Un esdeveniment empresarial on hi acudeixen un gran número d’inversors, ponents i emprenedors que han crescut exponencialment des del seu naixement el 2012 sota el nom de SSIS (Spain Startup & Investor Summit).

Es tracta d’un esdeveniment que reuneix a milers de ments inquietes que comparteixen la mateixa passió pels negocis. Els que assisteixen ho fan per aprendre i ser inspirats per algunes de les figures més influents dels negocis i altres àmbits: una fusió de contingut composta per CEOs, emprenedors, innovadors, pensadors, artistes i esportistes.

 

Novembre

15 idees són seleccionades, es defensen, queden 4 finalistes i un únic escollit que guanyarà aquest concurs organitzat en el marc d’un esdeveniment col·laboratiu i motivador en el qual no només s’exposen idees, sinó que es milloren les que ja tenim.

 

Desembre

Un concurs anual per a emprenedors amb una dotació de 60.000 euros de premi i al que es poden presentar aquelles idees o projectes empresarials que aspiren a destacar en les àrees de Biotecnologia i Salud, Tecnologies Industrials i Energètiques o Nous Models de Negoci en l’Economia Digital.

 

Coneixes altres esdeveniments que poden interessar als emprenedors? Ens encantarà que ens en parlis d’ells als comentaris d’aquí sota!

The post Esdeveniments per a emprenedors que no et pots perdre 2016 appeared first on Co-Jorba.