Les 14 millors aplicacions per a autònoms

Les 14 millors aplicacions per a autònoms

Ser autònom no és fàcil, això ho sabem tots. Encara que té moltíssims beneficis, treballar pel teu compte pot portar molts maldecaps ja que, com el propi nom indica, estàs sol davant del perill. Per això, des de Co-Jorba t’hem reunit les millors aplicacions, tant per ordinador com per mòbil, que et faran la vida molt més fàcil. 14 eines que ajuden als autònoms en el seu dia a dia, per a que puguis dedicar-te en cos i ànima a la teva professió.

 

Aplicacions per a autònoms que et faran la vida més fàcil

 1. Asesor autónomo

Es tracta d’un servei d’assessoria online per a autònoms per només 38 euros al mes que et solucionen tots els dubtes que tinguis sense haver de sortir de casa. T’ajuden amb temes de presentació d’impostos, assessorament fiscal, cotable i jurídic, orientació jurídica. A més, compta amb una aplicació web de facturació de clients molt senzilla i intuitiva.

 

 1. Cuánto cobrar

Què és el que més tems com autònom? No ens ho diguis: calcular el pressupost per a un nou client. Veritat? Aquesta aplicació per a iOS t’ajuda a calcular quin seria el preu ideal segons la teva experiència, educació, gastos del projecte, temps que li dedicaràs, etc. Una aplicació molt recomenada si més no per tenir una idea sobre els preus del mercat.

 

 1. Anfix

Aquesta eina t’ofereix multitud de solucions per a autònoms, ajudant-te a portar tots els teus comptes. Aquesta plataforma és molt completa: ofereix plantilles per a que puguis fer factures automàticament i no hagis de perdre el temps, té un apartat de gestió de tasques i projectes. etc. Les seves funcionalitats s’agrupen sota tres modalitats: serveis comerç i contabilitat Té una versió gratuita i dues de pagament (Avanza i Premium).

 

 1. Facturas fácil

Tal com el seu nom indica, aquesta aplicació de Google Play et permet crear factures de qualsevol producte o servei de manera molt ràpida i fàcil, podent personalitzar tots els camps de la factura. Aquesta eina et permet afegir condicions de pagament o descomptes sobre artícles, col·locar un logo i generar PDFs per guardar les factures i poder-les veure sense necessitat de conexió a internet.

facturas facil app per a autònoms

 1. IVA Free

Aquesta aplicació, creada per les cambres de comerç de Barcelona, Madrid, Bilbao i Sevilla, permet evitar els papers i convertir els tiquets de despeses de negoci (com cafès, taxis, etc.) en factures electròniques de manera molt senzilla, fent una foto dels tiquets i assignant-la a una categoria predeterminada. Aquest sistema compta amb validesa legal ja que ha estat creada amb el recolsament de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals, que assegura que és possible un estalvi fiscal d’uns 500-900 euros anuals.

 

 1. DevoluIVA

Semblant a IVA Free, aquesta aplicació t’ajuda a gestionar totes les teves despeses per a poder desgravar IVA, convertint els tiquets o factures simplificades en factures “legals”. A través de GPS, DevoluIVA localitza el lloc on has realitzat la despesa (restaurants, taxis, parkings, peatges) per a poder convertir els tiquets en factures. Els beneficis? Estalvi fiscal, estalvi de temps, millor eficiència i major control sobre les teves despeses professionals.

 

 1. Fintonic

Considerada una de les millors aplicacions de Google Play de finances per a autònoms, es tracta d’una eina per a gestionar els teus ingressos i despeses, afavorint un millor control de la teva economia. Pots conectar Fintonic a les teves targetes i comptes per a consultar els diners disponibles i per a que t’avisi si succeeix quelcom extrany. Classifica els teus diners en despeses i ingressos per categories i t’ofereix gràfics amb els que veuràs els teus hàbits de consum.

fintonic app per a autònoms

 1. Evernote

Evernote és una aplicació que organitza informació i ordena totes les teves tasques. Pots crear llistes, guardar articles que veus per Internet, imatges o notes escrites a mà, etc. Permet compartir les teves notes amb altra gent per a poder-hi treballar a la vegada. Pots utilitzar-la mitjançant la seva web, amb aplicació per escriptori i aplicacions per mòbil i tablet.

 

 1. Hightrack

Es tracta d’una aplicació centrada en millorar la productivitat, que serveix per organitzar les teves tasques, que combina un gestor de tasques, un calendari i “tracks”, és a dir, esdeveniments destacats en els que t’has de centrar. Aquests “tracks” són llistes de reproducció que es poden configurar per a que es realitzin en un dia o en un període de temps, de manera que es vagin observant les entregues i compromisos durant aquests dies i així focalitzar el temps sense distraccions.

 

 1. Toggl Time Tracker

Aquesta aplicació controla el temps que dediques a diferents tasques, per a que puguis millorar la teva productivitat i comptabilitzar les hores dedicades a cada projecte. Toggle permet registrar activitats i el temps que et porta realitzar-les, les agrupa en projectes i les etiqueta segons temàtica. Així, l’eina elabora informes estadístics i calcula els costos que et suposa cada projecte, sempre que li assignis un preu al teu temps.

 

 1. Mindmeister

És una eina perfecta per a realitzar mapes mentals per a gestionar projectes i fer brainstormings. Està disponible en versió web i en mòbil (iOS i Android).

 

 1. GoToMeeting

Aquesta aplicació per a Android està dissenyada per a organitzar i atendre reunions en un entorn virtual, permetent l’emissió de video, conferències de veu i l’enviament d’arxius de tota mena. Està pensada per a mantenir conferències, enviar documents o veure presentacions en el mòbil o tablet de manera senzilla.

go to meeting app per a autònoms

 1. Guudjob

Es tracta d’un portal de feina on pots oferir els teus serveis de freelance o contractar-ne. És una bona eina per donar-te a conèixer i promocionar-te gràcies a les valoracions que altres professionals aporten a les teves feines. Aquesta comunitat ajuda a que destaquis en el teu sector.

 

 1. Fiverr

Fiver és un marketplace de serveis en el que els usuaris poden oferir i contractar petites feines a partir de 5 euros. És una eina perfecte per a dissenyadors, il·lustradors, programadors, redactors, etc.

 

Què t’han semblat aquestes aplicacions? Les coneixies? Creus que et poden ajudar en el teu dia a dia? Deixa’ns un comentari i explica’ns les teves experiències amb aplicacions per a autònoms i freelance.

The post Les 14 millors aplicacions per a autònoms appeared first on Co-Jorba.