Treballar a un coworking influeix a l’èxit i al benestar del freelance

Treballar a un coworking influeix a l’èxit i al benestar del freelance

És innegable que ser freelance aporta uns beneficis i una llibertat que estan absents en la vida quotidiana d´aquelles persones que tenen un horari fix d’oficina.

Tot i els avantatges, el fet de treballar des de casa pot portar-nos a perdre el temps, a acabar menjant una pizza de pressa i corrents davant de l’ordinador o a no sortir al carrer fins que s’ha post el sol. Tots aquests desavantatges es poden resoldre treballant a un coworking i passant a formar part d´una comunitat de freelances.

Estar envoltat d’un grup de treballadors independents que es troben en una situació laboral semblant a la teva crearà, a part d’un sentiment generalitzat d’empatia, el seguit de beneficis que comentem a continuació.

 

Beneficis de treballar en un espai coworking

Tindràs companyia quan en necessitis

La solitud de treballar sol des de casa pot arribar a ser un determinant en l’estat emocional del treballador freelance. Estar sol per voluntat pròpia pot ser divertit i sembla que comporti, per falta d’entreteniment, un increment de la productivitat. Tot i això, passar-se 8 hores tancat sol a casa sense cap tipus de companyia pot arribar a ser dur i fins i tot contraproduent per la nostra productivitat.

Treballar a un coworking t’aporta la possibilitat de trobar sempre algú amb qui poder intercanviar unes paraules, compartir un dinar i relaxar-te quan estàs en blanc o saturat de feina i necessites un descans. A més, tenir la possibilitat de poder decidir quan vols estar sol i quan no, convertirà els moments de solitud en una elecció agradable.

 

Et cuidaràs més

Tots sabem que treballar des de casa fa que els horaris s´arribin a destarotar molt. És normal. Som humans i sabem que dormir fins les 10 és un plaer difícil d´evitar. Però aquest desajust d’horaris també ens porta a no dinar o a dinar a les tantes, o a perdre el temps durant moltes hores, havent de recuperar-les a la nit.

Formar part d’un coworking t´ajudarà a recordar que has de dinar quan toca -sol o acompanyat dels altres treballadors- i respectaràs més o menys uns horaris per poder gaudir de la companyia dels teus companys.

 

Gaudiràs de suport moral

Les sinergies que es duen a terme a un coworking afavoreixen el treball i els projectes del conjunt de persones implicades. Sentir-te envoltat de professionals que paren atenció al que expliques farà que et sentis recolzat i la teva motivació augmentarà.

Interessa’t també pels projectes dels teus companys i intenta crear sinergies que siguin profitoses per a tots. És molt possible que els vostres treballs es complementin i que acabeu realitzant projectes conjuntament.

 

Reduiràs costos

Reduir costos també serà un fet clau perquè incrementi el teu benestar i disminueixin les preocupacions. En primer lloc, un espai de coworking serà molt més assequible que el lloguer d’una oficina. A més, la flexibilitat d´accés que ofereix el coworking et permetrà llogar el teu lloc de treball en relació a les teves necessitats. És a dir, si només necessites treballar als matins, el lloguer serà més baix que si necessites ocupar el teu espai durant tot el dia. A més, el preu inclou serveis com la llum i l’internet.

 

Si vols saber quins altres beneficis pots obtenir treballant a un coworking t’invitem a visitar el nostre espai i a sumar-te a l´equip Co-Jorba.

The post Treballar a un coworking influeix a l’èxit i al benestar del freelance appeared first on Co-Jorba.