COWOCAT al V Fòrum Social i Emprenedor de la UB

COWOCAT al V Fòrum Social i Emprenedor de la UB

El passat 25 de novembre vam estar convidats a participar al V Fòrum Social i Emprenedor organitzat pel departament de Carreres Professionals de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

El departament, va treure el tots els projectes de coworking als passadissos de la Facultat, i van compartir amb diferents entitats socials, i nosaltres, vam poder compartir amb els dos àmbits i amb el BIE, entitat que promou, dona suport i col·labora en les iniciatives emprenedores sorgides de la Universitat de Barcelona.

Un matí animat on els estudiants van poder apropar-se més al concepte coworking des de la nostra aportació, però sobretot amb l’experiència dels seus companys que estan desenvolupant projectes a l’espai de coworking de la Facultat d’Economia i Empresa.