JORNADA DE COWORKING TRANSFRONTERER A VALLS 16.06.2015

JORNADA DE COWORKING TRANSFRONTERER A VALLS 16.06.2015

Una jornada per aprendre i posar en comú possibilitats de col·laboració entre centres educatius, espais de coworking, estudiants i empreses en entorns urbans, rurals i transfronterers
A QUI ES DIRIGEIX?
El proper dimarts 16 de juny, l’Espai La Magrana acollirà la jornada Cowopy, dirigida a gestors d’espais de coworking, professionals, empreses, estudiants i centres educatius del territori.
 
QUI HO ORGANITZA?
Organitzada per Coworking Pyrénées, l’Espai La Magrana, la XECC i COWOCAT – Associació Coworking de Catalunya; amb el recolzament de la Unió Europea.
Cowopy és una xarxa d’espais de coworking de Catalunya, País Basc, Aragó i la regió Midi-Pyrénées, que té com a objectiu promoure l’intercanvi de persones, coneixements i experiències entre territoris transfronterers.
 
DE QUÈ ES PARLARÀ?
Al matí ens parlaran de noves formes de treballar i de projectes col·laboratius amb ponents  vinguts de la Universitat de Barcelona, Toulouse, Grenoble i Mallorca. També comptarem amb projectes que donen valor a ciutats petites, zones rurals i pobles abandonats on el coworking n’és el protagonista.
 
A la tarda, tu ets el més important. A través de tres tallers participatius, volem construir sinergies entre espais de coworking, centres educatius, professionals i empreses en territoris urbans, rurals i transfronterers; per dibuixar noves formes d’aprendre, treballar, relacionar-nos i créixer com a professionals i com a persones. 
 
Per això t’invitem a la jornada del proper 16 de juny a l’Espai La Magrana de Valls. 
 
PROGRAMA 
Consulta el programa de la jornada a espailamagrana.cat/cowopy
INSCRIPCIONS
Per formalitzar la inscripció, cal omplir aquest FORMULARI abans del 12 de juny.
 
Les inscripcions, l’esmorzar i el dinar són gratuïts i aniran a càrrec de Ca Rosset i el restaurant El Tros.
Agrairem que facis arribar aquest correu electrònic a aquelles persones a qui els hi pugui interessar.
posterCOWOPYcat      progrCAT